Tico-pentu haettiin eilen kotiin ja blogikin on vihdoin ainakin melkein valmis.

Pennusta:
Meille ei pitänyt tulla enää koiraa,mutta tulipa silti. Rotukoira sen ei ainakaan pitänyt olla, mutta sekin se on. Shetlanninlammaskoira valittiin roduksi sen jälkeen, kun yksi Bichon Havanaisiin hurahtanut yksilö ja kaksi sekarotuisten kannattajaa käännytettiin sheltti-faneiksi käyttämällä hyviä puhelahjoja ja pakkosyöttämällä shelttikuvia ja -tietoutta ;)
Sopiva urospentu löytyi Sefairin kennelistä vapun aikaan ja toukokuun viimeisellä viikolla käytiin sitä katsomassa livenä. Söpöjä ja pieniä oli kaikki neljä pentua, mutta me valittiin yksi värivirheellisistä pennuista. Kutsumanimen keksiminen oli vaikeaa,varsinkin kun rekisteröity nimi saatiin tietoon vasta eilen,22.6,kun Ticoksi nimetty möhkäle haettiin. Tico on kasvanut toukokuusta todella paljon ja kasvattajan mukaan kasvaa jatkossa 1-2cm viikossa.
Eka ilta,yö ja tää päivä on mennyt hyvin. Ikävästä ei oo tietoakaan,ruoka maistuu ja unta riittää. Tico on koko ajan rohkeampi ja koko ajan innokkaammin leikkimässä. Käsipyyhkeen riepottaminen,sohvaa ja sänkyä vasten hyppiminen, sekä maton hapsujen pureskelu on kai alkanut kyllästyttää mut uusin villitys on festarirannekkeen jyrsiminen ja varpaisiin hyökkääminen :D Vielä,kun päästään mattojen ja lattioiden kastelusta eroon, niin kaikki näyttäis melko hyvältä..

Blogista:
Kokonaan valmis ei vielä tämä ole,ei varmaan koskaan. Sitä mukaa,kun keksitään,niin laitetaan uusia juttuja. Yritetään säännöllisesti kirjoitella kuulumisia ja päivittää muutenkin kaikkee. Kirjoituksia saa kommentoida, kuvagalleriasta pystyy seuraamaan Ticon kasvua ja elämää kuvien muodossa ja vieraskirjaan voi jättää terveisiä/kysymyksiä/mitä tahansa Ticolle tai meille muille :)