Hyvä tuuri oli tänään, kun rokotusaika saatiin heti tälle aamulle. Puhelu eläinlääkärille klo. 08.09, auto startattiin puol ysi ja elukkatohtorin vastaanotolla oltiinkin hyvissä ajoin ennen sovittua aikaa. Hyvä niin.
Uusia hajuja oli valtavasti ja hiukan oli vaikeuksia saada poika pysymään aloillaan, mutta penturaksujen ym. avulla saatiin Tico punnittua (3,4 kg,ei valittamista), korvat ja hampaat katsottua sekä sydänäänet ja hengitys kuunneltua. Kiveksien kopelointi (löytyi vaan toinen,mut eiköhän se toinenkin siellä ole) oli kiusallista ja kuumeen mittaus peräsuolesta ikävää, mutta niistäkin selvittiin samoin kuin itse rokotuksesta, joka vähän nipisti aiheuttaen vikinää ja rimpuilua. Palkinnoksi poika sai nameja kolmelta eri taholta, joten enää ei ollutkaan niin kamalaa eikä eläinlääkäri tuntunut sen jälkeen "kamalalta ämmältä",niin kuin mukava lääkäritäti arveli Ticon ajattelevan :D. Terve,iloinen ja reipas koira meillä kuulemma on. Kuukauden päästä uusi käynti tehosterokotteen ja raivotauti-rokotteen takia.
Eläinlääkärin jälkeen käytiin keskustassa hoitamassa asioita. Äipän työpaikalla terveyskeskuksessakin pyörähdettiin näyttäytymässä, kun työkaverit olivat vaatineet,että "äitin nuorimmaista" on siellä käytettävä. Mikäs siinä, rapsutukset kelpaa aina ;) Kaupassa kesti vähän liian kauan, mutta melko kärsivällisesti Tiksun kanssa autossa odoteltiin ja lopulta odotus palkittiin uudella ruuaalla,jota ajeltiin maistelemaan kotiin vauhdilla. Nyt pojalle maistuu taas vaihteeksi uni..