Ticolle kuuluu hyvää. Edelleen opetellaan sisäsiisteyttä ja tottelemista ja ehkä ainakin vähän ollaan jo edistytty. Pentu kasvaa silmissä,mutta on edelleen suloinen karvakasa...ruokahalut on yhä enemmänkin kuin loistavat ja mukamas aina olis nälkä. Kaiken syömäkelvottoman maistaminen on onneks kuitenkin vähentynyt,mistä johtuen oksenteluakaan ei ole ollut pitkään aikaan.
Ens viikolla ohjelmassa on niitä rokotuksia ja ehkä Kokkolan agility-kisoista/ Kokkolan eläinkaupoista löytyy Ticolle tuliaisiksi uusia leluja,joihin ensi viikolla tutustutaan. Kokkolasta saattaa tarttua myös mukaan joitain vinkkejä koulutukseen...harmi etten itse mukaan päässyt eikä Ticokaan,koska niitä rokotuksia ei vielä ole.
Seuraavalla viikolla täällä blogissa tapahtuu joitain muutoksia. Ihan pieniä sellaisia,jotta tulis blogista hiukan selkeämpi ja järjestelmällisempi. Heinäkuun lopusta elokuun alkuun Ticon blogi viettää kesälomaa. Tiksukin ehkä lähtee lomailemaan muualle Suomeen,mutta siitä lähempänä lisää :)

- Tico on pahoillaan,ettei kummitäti kesän aikana ehdi käymään, mutta karvakasa jää kärsivällisesti ja innolla odottelemaan syksyä :) -